Salads à lá Sisters 3

Thinking about something light to cook for lunch? Here is a delicious idea! 
When I was wondering about what to do with the sardines in hot olive oil from Sister's Gourmet, spinach, carrots and tomatos immediately came to my mind, I needed something fresh to balance the hot flavours from the can and so I've combined very simple ingredients, perfect to get to the office or even to the beach.

Sardines with cucumber, spinach and carrots salad
For 1
Approximate nutritional value per person: 263Kcal | 10.4g of Carbohidrates | 10.8g of Fat | 31.7g of Protein

1 can of sardines in hot olive oil
1/2 cucumber
1 tomato
1 handfull of spinach
1 carrot
1 tsp of dried oregano
salt
pepper
olive oil

In a bowl combine the washed spinach, the tomato and the cucumber spliced. Finely grate the carrot and mix it with the other ingredients. Add the sardines and a bit of their olive oil (you can add the whole oil of the can if you want it realy spicy). Season with sal, pepper and the oregano and add a drizzle of olive oil.

Enjoy!

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Precisa de ideias para almoços light? Aqui está uma ideia deliciosa! Quando estava a pensar no que fazer com a lata de sardinhas em azeite picante da Sister's Gourmet, pensei logo em espinafres, cenoura e tomate. Precisava de algo fresco que ajudasse a balançar o sabor picante do azeite por isso decidi combinar ingredientes muito simples, perfeitos para levar para o trabalho ou para a praia. 

Salada de sardinhas com pepino, espinafres e cenoura
Para 1
Valor nutricional aproximado por pessoa: 263Kcal | 10.4g de HC | 10.8g de Lipidos | 31.7g de Proteínas

1 lata de sardinhas em azeite picante
1/2 pepino
1 tomate
1 mão cheia de espinafres
1 cenoura
1 colher de chá de orégãos secos
sal
pimenta
Azeite

Numa taça misture os espinafres lavados, o tomate e o pepino cortados ás fatias. Rale a cenoura finamente e misture-a com os outros ingredientes. Junte as sardinhas e um pouco do seu azeite (se desejar pode colocar mais azeite para que fique bem picante). Tempere com sal, pimenta e os orégãos e termine com um fio de azeite por cima.

Desfrute!

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