Salads à lá Sisters 2

I love roasted carrots with rosemary and I just couldn't miss the oportunity to add them to one of my Salads à la sisters. I've decided to combine the sardines from another Sister's Gourmet can called "naked in olive oil", with the sweetness of the carrots and the acidity of the balsamic. The rosemary was just an ideal touch to give my salad a sort of countryside flavour. 

Sardines with roasted carrots, balsamic and rosemary
For 1
Approximate nutritional value per person: 413Kcal |  4.4g of CH | 32.9g of Fat | 24.9g of Protein

1 can of sardines "naked in olive oil"
6 medium carrots
1 tsp of rosemary
salt
pepper
olive oil
balsamic vinegar

Preheat the oven to 200ºC/390ºF.
Peel the carrots, wash then and slice them into toothpicks. Lay then in a tray with a drizzle of olive oil. Season with sal, pepper, rosemary and balsamic vinegar. Mix it up and let it roast for 25 minutes.
In the final 5 minutes of roasting add the sardines to que carrots and mix them up. Let it cook and serve with a pinch of fresh rosemary.

Enjoy!

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Adoro cenouras assadas com alecrim e não podia perder a oportunidade de as adicionar a uma das minhas saladas á lá Sisters. Por isso decidi misturar as sardinhas "despidas em azeite" da Sister's Gourmet com a doçura destas cenouras e a acidez do vinagre balsamico. O alecrim adicionei simplesmente para dar um certo toque de campo à minha salada.

Salada de sardinhas com cenoura assada em balsâmico e alecrim
Para 1
Valor nutricional aproximado por pessoa: 413 Kcal | 4.4g de HC | 32.9g de Lipidos | 24.9g de Proteínas

1 lata de sardinhas "despidas em azeite"
6 cenouras médias
1 colher de chá de alecrim
sal
pimenta
azeite
vinagre balsâmico

Pré-aqueça o forno a 200ºC.
Descasque as cenouras, lave-as e corte-as em palitos. Disponha-as num tabuleiro com um fio de azeite. Tempere com sal, pimenta, alecrim e vinagre balsâmico. Misture tudo e asse durante 25 minutos.
Quando faltarem 5 minutos para as cenouras estarem prontas junte as sardinhas e deixe assar. Sirva com uma pitada de alecrim fresco.

Desfrute!


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