KIWI FRENCH TOAST




Although my mornings are a complete fight agianst time, I never miss breakfast. Since fruit french toasts and pancakes are my favourite weekend breakfast' recipes, today I bring you another recipe with my absolute favourite, BOMPÃO. This delicious combination is the perfect way to get a fresh, tasty and satiating meal in the morning. 

Kiwi french toast
For 1
Approximate nutritional value per french toast:  227Kcal |  24.2g of CH | 9.3g of Fat | 12.3g of Protein

Ingredients
2 slices of  BOMPÃO 9 Cereals
1 kiwi
1 egg
3 tablespoons of almond milk
Sugar powder (optional)
Honey (optional)
Olive oil

Directions

Beat the egg with the almond milk in a bown. Cut the slices of bread into sticks and soak them in the egg mixture.

Heat a glug of olive oil in a pan and toast the bread during 2-3 minutes on each side, just until golden.

Lay the french toast sticks in a plate over each other and top with the kiwi cut into small cubes.

Finish it with some sugar and honey to give it a litle sweetness.

Enjoy!
--

Apesar de as minhas manhãs serem uma completa corrida contra o tempo, nunca dispenso um bom pequeno-almoço. Como as fatias douradas com fruta e as panquecas são das minhas receitas preferidas para fazer aos pequenos almoços de fim de semana, hoje decidi trazer-vos mais uma receita deliciosa com o meu pão de eleição BOMPÃOEsta combinação deliciosa é a forma perfeita de obter um pequeno-almoço fresco, saboroso e saciante. 

Fatia dourada de kiwi
Para 1 pessoa
Informação nutricional aproximada por fatia dourada: 227 Kcal |  24.2g de HC | 9.3g de Lip. | 12.3g de Proteina

Ingredientes
2 fatias de BOMPÃO 9 cereais
1 kiwi
1 ovo
3 colheres de sopa de bebida de amêndoa
Açúcar em pó (opcional)
Mel (opcional)
Azeite

Preparação
Bata o ovo com a bebida de amêndoa numa taça. Corte as fatias de pão em palitos e demolhe-as na mistura de ovo.

Aqueça um fio de azeite numa frigideira e frite o pão durante 2 a 3 minutos de cada lado até ficarem dourados.

Disponha os palitos de pão num prato uns por cima dos outros e sobreponha com o kiwi cortado em cubinhos.

Termine polvilhando com açúcar em pó e um fio de mel para lhe dar um sabor mais doce.

Desfrute!

Sem comentários:

Enviar um comentário