Roquefort, spinach and pesto sandwich

Have you surrender yourself to those amazing BOMPÃO sandwiches already? Well, if you haven't I bet you will with this one. The combintation of the roquefort acidity with the creaminess of the pesto is to die for!

Roquefort, spinach and pesto sandwich
For 1
Approximate nutritional value per sandwich: 593 Kcal |  53.3g of CH | 32.1g of Fat | 26.7g of Protein

Ingredients
50g of roquefort cheese
3 slices of  BOMPÃO whole wheat bread
1 handful of spinach
2 tablespoons of pesto sauce
1 avocado

Directions

Peel and cut the avocado into slices.

Spread half of the pesto sauce over a slice of bread, cover with half of the cheese shredded and half of the avocado and top with half of the spinach. Cover with another slice of bread, repeat and finish with the last bread slice.

Sirve fresh.

Enjoy!

--
Já se rendeu às deliciosas sandes  BOMPÃO? Bem, se ainda não o fez, de certeza que não vai conseguir resistir. A combinação da acidez do roquefort com a cremosidade do molho pesto é de chorar por mais! 

Sandes de roquefort com espinafres e pesto
Para 1 pessoa
Valor nutricional aproximado por sandes:  593Kcal | 53.3g de HC | 32.1g de Lipidos | 26.7g de Proteínas

Ingredientes
50g de queijo roquefort
3 fatias de BOMPÃO integral
1 mão cheia de espinafres
2 colheres de sopa de molho pesto
1 abacate pequeno

Preparação
Descasque e corte o abacate em fatias.

Espalhe metade do pesto numa fatia de pão, cubra com metade do queijo esfarelado, metade do abacate e metade dos espinafres. Cubra com mais uma fatia de pão e repita tudo. Para finalizar tape com a última fatia de pão e sirva bem fresco.

Desfrute!

Sem comentários:

Enviar um comentário