Salads à lá Sisters 6





Sardine egg's fan or not you must try this amazing salad recipe! Perfect for your everyday lunch or for one of those long beach days. Besides, it's supper ligh!

Onion and tomato based salad with sardine eggs
For 1
Approximate nutritional value per person: 366Kcal | 13g of Carbohidrates | 11.5g of Fat | 33.6g of Protein
1 can of sardine eggs
2 cloves of garlic
4 tablespoons of boiled chickpeas
1 tomato
1 small onion
1 tablespoon of fresh parsley
1 tablespoon of Olive oil
1 tablespoon of lime juice
Salt
Pepper

Method
Put the chickpeas in a boul. Add the finely shopped onion and garlic cloves and the tomato cut into cubes. Mix in the sardine eggs, the olive oil and the lime juice. Season with salt and pepper and finish with the shopped parsley.

Enjoy!

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Seja fã de ovas de sardinha ou não tem que experimentar esta receita óptima! É perfeita para o seu almoço do dia-a-dia ou para um daqueles dias longos de praia. E ainda por cima é super light!

Salada base de tomate e cebola com ovas de sardinha
Para 1
Valor nutricional aproximado por pessoa: 366Kcal | 13g de HC | 11.5g de Lipidos | 33.6g de Proteínas
1 lata de ovas de sardinha à matilde
2 dentes de alho
4 colheres de sopa de grão-de-bico cozido
1 tomate médio
1 cebola pequena
1 colher de sopa de salsa fresca
1 colher de sopa de azeite
1 colher de sopa de sumo de lima
Sal
Pimenta

Preparação
Numa taça coloque o grão-de-bico cozido. Junte a cebola e os dentes de alho picadinhos e o tomate cortado aos cubos. Misture as ovas, o azeite e o sumo de lima. Tempere com sal e pimenta e termine com a salsa picada. 
Desfrute!

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