The perfect sandwich to take to the beach!

I have made another amazing BOMPÃO sandwich to share with you. This is perfect to eat at a picnic or at the beach because it doesn't contain any perishable ingredients like mayonnaise or cream cheese.

Turkey, pesto and tomato sandwich
For 1
Approximate nutritional value per sandwich: 403 Kcal |  27.3g of CH | 17.6g of Fat | 36.6g of Protein

Ingredients
1 turkey steak
3 slices of  BOMPÃO whole wheat bread
2 tablespoons of pesto sauce
1 tablespoon of sliced and peeled almonds
1 medium tomato
1 handfull of spinach
Salt

Directions
Cook the turkey steak in boiling water with salt for 20 minutes.

Spread 1 tablespoon of pesto sauce over one of the bread slices. Sprinkle with half of the almonds and the spinach. Cover with half of the turkey shredded, and half of the tomato sliced. Season with salt, overlap another slice of bread and repeat the process. Finish with the last slice of bread and serve.

Enjoy!

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Português

Estive a fazer mais uma sandes BOMPÃO deliciosa para partilhar convosco. Esta é perfeita para comer num picnic ou na praia porque não contêm ingredientes perecíveis como maionese ou queijo fresco.

Sandes de peru com pesto e tomate
Para 1 pessoa
Approximate nutritional value per sandwich: 403 Kcal |  27.3g of CH | 17.6g of Fat | 36.6g of Protein

Ingredientes
1 bife de peru
3 fatias de BOMPÃO integral
2 colheres de sopa de molho pesto
1 colher de sopa de amêndoas descascadas e laminadas
1 tomate médio
1 mão cheia de espinafres
Sal

Preparação
Cozinhe o bife de peru em água a ferver e sal durante 20 minutos.

Espalhe o molho pesto sobre uma das fatias de pão. Polvilhe com metade das amêndoas e dos espinafres. Cubra com o peru desfiado e com o tomate fatiado. Tempere com sal, tape com outra fatia de pão e repita o processo. Termine com a última fatia de pão e sirva bem fresca.

Desfrute!

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