Salads à lá Sister´s 7

Let's put pasta on the corner and to some pretty amazing, supper healthy salads this summer, shall we? This one has a buckwheat base, to give you much more protein and a sense of satiety. I've made it with some garlic and olive oil seasoning and the result was pretty good (if I may say so myself :) )

Cod, buckwheat and broccoli salad
For 1
Approximate nutritional value per person: 379Kcal | 38g of Carbohidrates | 13.5g of Fat | 29.9g of Protein
1 can of cod in olive oil from Sister's Gourmet
2 cloves of garlic
4 tablespoons of buckwheat from Sementina
100g of broccoli
1 tablespoon of fresh parsley
1 tablespoon of Olive oil
Salt
Pepper

Method
In a pan with boiling water and salt cook the buckwheat and the chopped broccoli for about 10-12 minutes.

Heat some olive oil and the finelly chopped garlic cloves in other pan and add the drained cod. Saute for 5 minues and add the drained buckwheat and broccoli. Stir until they start getting gold, season with some ground pepper and serve with the shopped parseley on top.

Enjoy!

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Vamos lá por a massa a um canto e fazer receitas de saladas super saudáveis e absolutamente deliciosas sim? A receita de hoje tem por base o trigo sarraceno, que nos dá mais saciedade e é mais rico em proteína. O molho que usei foi de azeite e alho e pode-se dizer que o resultado foi muito bom :)

Salada de bacalhau, trigo sarraceno e brócolos
Para 1
Valor nutricional aproximado por pessoa: 379Kcal | 38g de HC | 13.5g de Lipidos | 29.9g de Proteínas
1 lata de bacalhau em azeite da Sister's Gourmet
2 dentes de alho
4 colheres de sopa de trigo sarraceno da Sementina
100g de brócolos
1 colher de sopa de salsa fresca
1 colher de sopa de azeite
Sal
Pimenta

Preparação
Num tacho com água fervente e sal coza o trigo sarraceno e os brócolos, durante aproximadamente 10-12 minutos.

Aqueça o azeite numa frigideira, junte os dentes de alho picadinhos e o bacalhau escorrido e saltei-e durante 5 minutos. Junte o trigo sarraceno e os brócolos e cozinhe até começarem a dourar. Tempere com pimenta moida e sirva com a salsa picada grosseiramente.
Desfrute!

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