Salads à lá Sister's 8

After this absense I arrive to the office fresh and with a desperate need of some detoxing (yes, I ate pizza, icecreams and some pastas in croatia and I am not ashamed of it :) ). I've made this great super light salad for my lunch and I was just the kick start that I needed.

Chives, cheakpea and arugula salad
For 1
Approximate nutritional value per person: 384Kcal | 22.3g of Carbohidrates | 18.1g of Fat | 31.3g of Protein
1 can of fish eggs in olive oil from Sister's Gourmet
4 tablespoons of boiled chickpeas
1 tomato
2 handfulls of arugula
1 handfull of chives
1 tablespoon of Olive oil
1 tablespoon of balsamic vinegar
Salt
Pepper

Method
Cut the tomatos into small cubes and mix them in a bowl with the chickpeas. Drain some of the oil from the fish eggs and mix them into the ball cuting them into small parts. Mix in the arugula and the shopped chives.

Season with salt, pepper, olive oil and some balsamic vinegar and serve right away.

Enjoy!

--
Depois desta ausência chego ao escritório refrescada e com uma necessidade imensa de fazer uma detox (sim, na croácia comi muitos gelados, pizza e algumas massas e não tenho vergonha disso :) ). Para o almoço de hoje fiz esta salada de ovas da Sister's Gourmet que acabou por se tornar o ponto de partida perfeito.

Salada de cebolinho, grão de bico e rúcula
Para 1
Valor nutricional aproximado por pessoa:384Kcal | 22.3g de HC | 18.1g de Lipidos | 31.3g de Proteínas
1 lata de ovas de sardinha em azeite da Sister's Gourmet
4 colheres de sopa de grão-de-bico cozido
1 tomate médio
2 mãos cheias de rúcula selvagem
1 mão cheia de cebolinho fresco
1 colher de sopa de azeite
1 colher de sopa de vinagre balsâmico
Sal
Pimenta

Preparação
Corte os tomates em cubos e misture-os numa taça com o grão-de-bico. Escorra algum do azeite das ovas e deite-as na taça em pedaços mais pequenos. Misture a rúcula e o cebolinho cortado.

Por fim tempere com sal, pimenta, azeite e o vinagre balsâmico e sirva de imediato enquanto fresco.

Desfrute!

Sem comentários:

Enviar um comentário