Salads à lá Sisters 9

Despite this strange weather and me being always on the run, I can't loose focus of our healthy salad dishes. This time I've made an amazing salad with Sister's Gourmet canned mussels some arugula and a bit of spinach. It was quite a catch for my lunch, super quick!

Arugula, parseley and spinach salad
For 1
Approximate nutritional value per person: 303Kcal | 10.5g of Carbohidrates |19.7 g of Fat | 26.2g of Protein
1 can of mussels from Sister's Gourmet
1 handfull of arugula
1 grated carrot
2 handfulls of spinach
1 tablespoon of fresh parseley
1 clove of garlic
1 small onion
1 tablespoon of Olive oil
1 tablespoon of balsamic vinegar
Salt
Pepper

Method
Cut the onions into small slices and mince the garlic. Put them in a pan with some olive oil and let it golden a bit. Add the mussles, the carrot, some salt and pepper and stir in a high heat for 2-3 minutes. Remove from the heat and let it cool a bit.

In a bowl mix the arugula, the spinach and the parsley, add the mussles and season with some balsamic vinegar. Toss all together and serve.

Enjoy!

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Apesar deste tempo estranho e de andar sempre a correr de um lado para o outro não quero perder o foco das nossas saladas super saudáveis e deliciosas. Desta vez preparei uma receita com os mexilhões em conserva da Sister's Gourmet com um pouco de rúcula, espinafres e salsa. Ficou perfeita para o meu almoço, não demorei tempo nenhum.

Salada de rúcula, salsa e espinafres
Para 1
Valor nutricional aproximado por pessoa: 303Kcal, 10.5g de HC | 19.7g de Lipidos | 26.2g de Proteínas
1 lata de mexilhões da Sister's Gourmet
1 mão cheia de rúcula selvagem
1 cenoura ralada
2 mãos cheias de espinafres
1 colher de sopa de salsa fresca
1 dente de alho
1 cebola pequena
1 colher de sobremesa de azeite
1 colher de sobremesa de vinagre balsâmico
Sal
Pimenta

Preparação
Corte as cebolas em meias luas e pique o alho. Coloque-os numa frigideira com um pouco de azeite e aloure-os. Junte os mexilhões, a cenoura e tempere com sal e pimenta. Cozinhe durante 2-3 minutos para que os sabores se envolvam e remova do lume e deixe arrefecer um pouco.

Numa taça misture a rúcula, os espinafres e a salsa, junte os mexilhões e tempere tudo com um pouco de vinagre balsâmico. Sirva de imediato.

Desfrute!

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